lördag 2 april 2016

I väntan på Bruce Springsteen biljetter släpps den 2016-03-07

Då var det dags igen och sitta och vänta vid Olof Palmes torg i Örebro. Denna 24februari natt så var det blåsigt och snöade! Och åter igen 2par byxor innanför termobyxorna, 3st tröjor innan för Jackan och 2par vantar, strumpor och raggsockor i kängorna. Och den grön militär mössan. 
Dom 2andra från Lindesberg hade redan kommit redan klockan 12:00 denna dag medans jag kom kl17:00 dom andra 2hade lämnat en skyllt som tydliggjorde att det var här kön började för Bruce Springsteen!:0)
Jag hade med mig min Baden baden som vanligt igen och hade med mig täcke och sitta på och sovsäcken som jag skulle ha nytta av senare under natten! Tur jag tog med paraply och en grön militär mössa! När jag börjar nästan frysa så tar jag på mig termobyxorna!

Denna natt var snöigt och blåsigt och det är tur att jag vet vad jag ska göra och vet hur jag ska klä mig för att inte frysa!
På morgonen kom lokalradion och intervjuade och NA kom och intervjuade och jag var nummer 3 i kön igen och och 20min innan så kom personalen ut och man fick åter igen fylla i lappar vad man heter, telefonnr, mailadress och samma rutin igen så gick personalen in och skrev in uppgifterna innan otroligt efektivt. Och när klockan slog 09:00 så släpptes biljetter till avslutningskonserten för Bruce Springsteen och E Street bands avslutningturne i Europa de 23Juli i Göteborg och Ullevi! Och samma sak som föra biljet släppet i februari. Personalen roppade upp ens namn och dena gången fick man bara köpa Max 6biljetter/person! 

    6mars kl17:59


    7mars 04:40

    7mars kl04:40

    7mars kl04:40

    7mars kl04:40




    Har bara 4autografer med
    Bruce Springsteen!:0(

    Tack för att du tittar!:0)




















I väntan på Bruce Springsteen biljetter släpps den 2016-02-25

Jag har sett Bruce Springsteen 18gånger 
bara i Sverige. Jag hoppas jag kan se Bruce Springsteen och E Street band den 25juni ,27juni och den 23juli på Ullevi i Göteborg och Sverige!

Jag har väntat säkert över 10gånger sittande i min baden baden på olika platser på att det ska släppas Biljeter till Bruce Springsteen konserter! Platser som jag har väntat på är Sergels torg i Stockholm. Och vid Globen biljett kassa i Stockholm där dom släpte biljetter till Hovet en fantastisk konsert förresten där jag hamnade på 11parket nära scenen. En av dom absolut bästa konserterna jag någonsin har sett. Bruce Springsteen ensam sittande med sin Orgel på scen! Magiskt!!:0)

En anledning till att vänta är att jag försökte via datorn och telefonen försöka få Biljeter men det var kört och då bestämde jag mig för att om jag verkligen vill vara riktigt säker och få biljetter så har jag inget annat val än att vänta utanför där dom släpper biljetter. 
När jag kom till Olof Palmes torg hördes Bruce Springsteen musik och det var Sami som hade tagit med sig en spelare med 2högtalare och klockan ca17:00 och dom och den andra personen Bitte från Lindesberg skrev en 3:a på min arm med svart tuchoch jag gick och låste in min cykel på ett ställe och gick och handlade och gick med min baden baden, täcke att sitta på tillbaka till Olof Palmes torg där ingen annan hade kommit och satte mig i min baden baden stol och då gick mina Väner från Lindesberg iväg för att handla. Sedan kom mina kökompisar tillbaka och efter en stund blev det kallt och det var dags att ta på sig termobyxorna! Denna natt var det inte så blåsigt men det var ändå ca10minus grader och när man väntar så kommer andra och väntar som inte är så van som har betydligt mycket mindre kläder på sig t.ex tennisskor och jeans och jag kan säga att för dom blev det en plågsam natt! Mitt förslag när man väntar är lager på lager och jag sitter ner i min baden baden stol och sparar värme men jag fryser alltid om fötterna det är det värsta. Och traditionen när jag sitter och väntar är att jag somnar och hör någon alltid går fram till mig och frågar:"Lever du?"
"Ja absolut!" säger jag och småler för mig själv!:0)
När man sitter/står och väntar så kommer man alltid in på intressanta områden som man kommer in och pratar om t.ex jobb, TV serier och naturligtvis allt om Bruce Springsteen t.ex personliga möten, konserter, bästa låtar och mm!



    2016-02-24 kl18:43


    2016-02-25 kl03:59


    2016-02-25 kl06:56


    2016-02-25 kl08:01


    2016-02-25 kl07:13
Bild på mina kökompisar: 
Bitte Pettersson och Sami Rahkonen

    2016-02-25 kl08:00
Bilden ovan bevisar att jag var nummer 3 i Bruce Springsteen biljettkön som nu närmar sig och klockan 08:50 så öppnades dörren och det var skönt att komma in i Värmen med tanke på att ha väntat i jag och några fler kunde gå in på Örebro turistbyro och biljettbutiken och dom som jobbar kom ut med en lapp strax innan till kön som man fick fylla i: Hur många biljetter och det var Max 6st som man fick köpa, mycket förståndigt! Man fick fylla i stå plats eller sittplats! Dom som jobbar där på biljettaffären är otroligt efektiva och gick sedan in och skrev in uppgifterna i datorn innan biljettsläppet som var klockan 09:00 då roppades ens namn upp och det var bara att gå fram och betala och få ut biljetten!


Tack för att du tittar!:0)