tisdag 22 mars 2016

Promenad i Rynninge skogen och besök på Pinchos och promenad genom nattens Örebro

Det är Onsdag den 23/3 och det är dagen efter det fruktansvärda som inträffade i Bryssels flygplatsvänthallen där en terrorist sprängde sig själv i luften och dödade många oskyldiga människor och det var samma i tunnelbanan i Bryssel där många oskyldiga personer fick sätta livet till! 
Mina tankar går till dom människor som fick sätta livet till och naturligtvis dom anhöriga som förlorade någon nära och kär. 
Mina tankar går till mitt Europa och hela vår värld som blev lite mörkare! Men man får aldrig sluta tro på en bättre värld av fri och rättvisa

Tack för att just du läser detta!
Mvh Bernt Solberg


På förmiddagen var jag ute och gick med en del från familjen i Rynninge skogen en otrolig vacker och skön dag! Man kunde se en del av Hjälmaren här i från! Jag hade tagit med matsek!:0)

På kvällen hade jag och en till beställt bord på Pinchos där man måste göra beställningar via mobiltelefon och det kommer SMS och plingar till när maten är klar och man kan gå och hämta det. Maten består av smårätter som plankstek, fich and chips, bläckfisk och mm och det är individuellt vad man vill ha för något? Efterrätten som man kan välja emellan är Maräng svisch och mm. 

Miljön på restaurangen var cirkustema. 
Det är större än vad man tror när man står utanför och tittar in. All personal var super trevlig och all personal hade cirkuskläder. Jag måste var nästan 100procent säker att dom måste ha gått på kurs hur man ska vara service inriktad. Charm kurs. 
Det var mycket folk och det gick faktiskt bra att beställa mat via mobilen och hade vi ingen mobil fick vi låna en där. Den största fördelen med detta system är att slippa stå i kö för att hämta maten. Okej det var kö när vi kom in till restaurangen innan vi visste var vi skulle sitta!:0)
 





Bilden kommer från pinchos.se

Maten kom på en brädda och ställdes på en hållare på bordet och det fanns en övre och nedra del man kunde sätta brädan på.


Dena fudgekaka med grädde var gudomligt gott med kaffe till!
Nu känner jag hur jag snart gråter när jag tänker hur gott det var! MM!:0)


Efter Pinchos tog vi en promenad genom natten och det är ju så vackert när ljuset från gatlamporna lyser och reflekterar mot mobilen och då blir det effektfullt!





Rådhuset en vacker vårkväll i mars 2016

Tack för att du tittar!:0)