lördag 21 mars 2015

Tog en promenad

Tog en promenad i den nedfallande snökornen på Lanbotorpsallen i Ladugårdsängen i Örebro och gick förbi en gammal flygplanshangar som är omgjord till lägenheter. Så coolt! Tvärgatan i från Landbotorpsallén har passande namnet hangarvägen. 

Foto: Bernt Solberg

Foto: Bernt Solberg
 
Fortsatte promenaden med att gå förbi Backahallen där man kan spela Tenis, badminton och pingis.

Foto: Bernt Solberg
 
Gick förbi Gustavsviksbadet och gick och kom sedan till Atlas Copco som är ett globalt företag som hade verksamhet i USA som flyttade tillbaka verksamheten till lilla Örebro. Atlas Copco gör stor maskiner till gruvor som säljs till hela världen. Atlas Copco är en av dom viktigaste företagen som finns i Örebro.

Foto: Bernt Solberg
Fortsatte på en väg och såg gamla vatten tornet till höger som idag är restaurang och kontor. Jag var med på en svensexa där en gång där det handlade om att man skull klättra upp med klätter rep och dunka i tacket. Och sedan var det en annan tävling där man skulle stapla backar på höjden. Jag vet inte vems lag som vann. Roligt var det i alla fall.

Foto: Bernt Solberg

Idag hoppas jag och många fler med mig att Örebro vinner över Växjö borta så att det blir 3-2 i matcher i kvartsfinal.
Hoppas att jag får se sådana tidnings löpsedlar som fanns i går fredag runt om i Örebro utanför affärer. Som fanns nedan.



Det blir ingen rolig löpsedel imorgon för Örebro förlorade med 2-0 :0( och nu leder Växjö med 3-2 i matcher.

Tack för att du läser!:0)