måndag 17 augusti 2015

Dag4:a Fredag 14/8: Som Volontär på Jubeleumsveckan och Örebro 750år

Då var det dags för 4:e dagen som Dag:4 Fredag 14/8 Som Volontär på Jubeleumsveckan och Örebro 750år och idag är temat: Dansfestival
Det var en skön värme och det var över +20grader.
Jag börjar med som vanligt att anmäla mig i Volontärtältet och började kl17:00
Fick börja med att bära lite grejor på Hamnplan och sedan var det dags att be ge mig till Stortorget där BUGG ALONG skulle äga rum. Dermot Clemenger var den ansvarige för  BUGG ALONG. 


Jag hade med en första förbandsryggsäck om någon skull ramla och slå sig och så hade jag vatten med och jag kan säga håatt det gick åt!
Jag fick i uppgift att sätta för ett Stacket på Drottninggatan och gick som en vakt fram och tillbaka och sa till folk att "snart skulle det bli bugga av och det är bra att inte cykla och gå där." Dermot Clemenger, (Lats Dance TV4:a) Började som första par att dansa frå starten som var Stortorget och vidare förbi där jag stod och till höger förbi Rådhuset och vidare.
När sista av? paren Hade dansat klart så
begav jag mig till lilla scenen där Arvingarna hade kommit igång och spelat och hundra tal Bugga Allong par dansade omkring vid Slottsparken där jag gick omkring och gav 8st flaskor vatten till folk som såg ut som dom skulle ramla ihop när som helst. Otroligt tacksamt att dela ut vatten. 

Står och tittar bakom stora scenen och ser att det är mycket folk säkert 25000 personer som är tittar och efter Erik Saade så var det inte lika mycket folk som såg Sven Ingvars.

Jag gick och löste av en Volontär som gick på rast som stod vid slottsbron Där stod jag och hörde Erik Saade som var på stora scen och samtidigt hörde jag Arvingarna som är ett svenskt populärt dansband. Märkligt och hör bägge samtidigt en konstig kombination. Jag stod och sa till att man inte skulle cykla på ett fint sätt!:0)
Jag önskade folk att ha en trevlig kväll! Folk log!
Efter det åt jag kvällsmat som bjöds i Volontärstältet och det sista jag gjorde innan jag åkte hem vid kl22:00 var att gå runt och dela ut vatten och lyssna på artisterna som uppträdde och vara trevlig och vid kl22:00 begav jag mig hem!

På lördagsmorgonen ser jag på 1:a sidan i NA Dermot Clemenger dans fram och så ser man mig som en liten prick stå i hörnet vid Drottninggatan. Jag kan i alla falla säga att jag är med på samma sida som Dermot Clemenger


Där det är inringat på bilden kan man se mig!:0)

Tack för att du tittar!:0)